branding
Bes√łg Faggruppen p√• Facebook


Helsingør-Helsingborg


Kulturværftet og Dunkers Kulturhus
Fredag d. 9. september 2011


Sensommerturen går fra kyst til kyst, hvor vi besøger kulturhusene Kulturværftet i Helsingør og Dunkers Kulturhus i Helsingborg.

Vi har længe set frem til at besøge Kulturværftet, som nu er klar til at modtage os. Her vil vores gæstfrie medlemmer på stedet: Gitta Jürgensen og Kitty Clausen fortælle om historien og vise os alle herlighederne. Huset rummer naturligvis Helsingørs hovedbibliotek.

Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør med udsigt til Kronborg og i gå afstand fra Helsingør by og station. Tegnet af arkitektfirmaet AART i Aarhus.

Tid og sted
Vi mødes fredag den 9. september kl. 10 på Kulturværftet, Allegade 2, Helsingør. Besøget varer ca. 2 timer. Inden afgang spiser vi en sandwich i Kulturværftet. Læs mere om Kulturværftet.

Afgang 13.30 med Sundbusserne til Helsingborg

På den anden side af sundet besøger vi Dunkers Kulturhus i Helsingborg og specielt udstillingen "Andra Rum. Åsa Maria Bengtsson (SE), Tamara Malmeström de Laval (SE) och Charlotte Petersen (DK) med samtidkonst på temat utrymme och frihet."

Alle tre kunstnere vil møde os på udstillingen til en artist talk, tilrettelagt specielt for Kunstfaggruppens medlemmer.

Læs mere om Dunkers og udstillingen her.

Efter Dunkers tar vi Sundbusserne tilbage til Helsingør kl. 17.

Kunstfaggruppen betaler færgebillet og entré til udstillingen på Dunkers. Frokost og transport i øvrigt betales af de enkelte deltagere.

Vi glæder os til at se jer.

Mange gode sommerhilsner
Kunstfaggruppens bestyrelse og arrangørerne
Jesper Dalmose og Gustav Wieth-Knudsen