branding
Bes√łg Faggruppen p√• Facebook


Kunst- og Musikfaggruppens årlige cykeltur


Fredag d. 16. maj 2008 kl. 9.30 – 17.00

I år besøger vi Bjørn Nørgaards skulpturelle byggeri på Bispebakken, Artmoneys hovedsæde på Frederiksberg hvor Bankdirektør Lars kræmmer tager imod, YNKB (Ydre Nørrebros Kunst og Kulturbureau), Filmcentralen – en undergrundsbio v. Nørrebro Station. Dagen slutter vi af i Literaturhaus med music and poetry.

PROGRAM:

Kl. 9.30 - Artmoney

Vi mødes på Metrostation Fasanvej m. cykler 1) sammen cykler vi til BIAM ( Bank of international Artmoney) hovedkvarter på Thurøvej 3, hvor bankdirektør og multikunstner Lars Kræmmer vil tage imod og fortælle om Artmoney. Der bliver desuden mulighed for at købe kunst for priser som end ikke vil virke skræmmende på en bibliotekars slunkne pengepung.
www.artmoney.org

Kl. 10.30 – Bispebakken
Her møder vi en af hovedpersonerne til Bjørn Nørgaards skulpturelle og organiske byggeri og vil blive vist rundt i det særegne byggeri.
bispebjergbakke.net

Kl. 12.00 – YNKB ( Ydre Nørrebros Kontor for Kunst og Kultur)
Kirsten Dufour som er én af initiativtagerne til dette kunstneriske og politiske projekt i én af Københavns "varmeste" bydele vil tage hjerteligt imod os og fortælle hvordan YNKB arbejder.
www.ynkb.dk

Frokost

Kl. 14.00 – Filmcentralen

Efter frokost går turen til Nørrebro Station hvor én alternativ filmcentral holder til under jorden. Her skal vi have historien om hvad der får folk til at lave en alternativ biograf i dagens Danmark. Stedet er så meget underground, at det ikke har en webside!!!

Kl. 15.30 – Byens Literaturhaus
Paul Opstrup møder os og fortæller om sit Literaturhaus. LiteraturHaus er det første litteraturhus i Danmark. Huset har siden april 2005 været et aktivt, litterært mødested for etablerede og spirende forfattere, kunstnere og litterært interesserede. LiteraturHaus lægger hus til tværkunstneriske arrangementer med litteratur, musik, film, billed- og videokunst. Her kan danske og udenlandske kunstnere møde et deltagende publikum, og enhver har mulighed for at komme med sit indspark, når litteraturen sættes til debat. Koncert/poetry over et par kolde øl.

Hele herligheden koster:
350 kr. for medlemmer og 500 for andre

Kærlige hilsener
Rikke, Jesper,Gustav og Susanne